Digital arbetsplats M365

Oavsett var och hur du jobbar så ska er digitala miljö skapa möjligheter för effektivt arbete genom lättanvända och integrerade lösningar.

Skapa bättre samarbete och flexibla arbetssätt med Microsoft 365

Oavsett var och hur du arbetar ska den digitala miljön ge dig möjligheten att göra ett bra arbete, enskilt och tillsammans med andra. Det gör den när den är så enkel och flexibel som möjligt. Vi hjälper dig skapa en digital arbetsmiljö där du och dina kollegor kan:

  • skapa och dela dokument, internt och externt
  • använda en intern företagschatt för snabb, men ändå dokumenterad och gemensamt tillgänglig kommunikation
  • använda digitala projektledningsverktyg
  • skapa digitala anteckningsblock som du kan dela med kollegor
  

Gemensamma digitala arbetsytor gör arbetet smidigare

Med en eller flera digitala arbetsytor förenklas din vardag, oavsett om du arbetar enskilt eller tillsammans med andra. Att arbetet kan utföras mindre platsbundet än tidigare ger ökad flexibilitet och tidsvinster både för de anställda och för företaget. 

Alltid en IT-säker lösning

Vi på Projektiva värnar och tänker alltid informationssäkerhet. Därför skapar vi alltid lösningar där er information hanteras på ett säkert sätt och bara av den som är behörig.

Anpassade lösningar från en trygg leverantör

Vi erbjuder flera olika paketlösningar som är anpassade för olika företags varierande behov och förutsättningar. Samtliga lösningar bygger på Microsoft 365, så att du kan känna dig trygg med att ditt system kommer att kunna uppdateras, underhållas och supportas under lång tid framåt.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Vill du veta mer om vad vi gör, ta del av mer information om våra utbildningar eller har du specifika frågor om hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Tony Lundgren,
Projektiva AB

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.