Karriär

Vill du arbeta på ett ungt konsultbolag? Trivs du med utmanande och varierande arbetsuppgifter? Drivs du av att sätta dig in i ny teknik, nya plattformar och verktyg?

Projektiva är ett litet IT-konsultföretag med ambitioner. Vårt motto är att ha både nöjda kunder och nöjda konsulter, och vi lägger stor vikt på konsulten och relationen. Vi bidrar till våra kunders framgång och våra konsulter trivs och utvecklas genom nya utmaningar.

Vi söker både yngre och mer seniora systemutvecklare inom ett brett teknikområde inom systemutveckling för IT. Vi tar emot löpande ansökningar.

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk examen och gärna 5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Har stort sug på att lära sig nytt
  • Har bra samarbetsförmåga
  • Gillar utmaningar och har ett eget driv

Att arbeta hos oss innebär att ha ett självständigt, ansvarsfullt och mycket fritt arbete. Vi har det kul ihop och hittar på olika aktiviteter för att umgås och lära känna varandra. Vi erbjuder ett flexibelt lönesystem som bygger på vad du tycker är viktigt.

Välkommen med din ansökan!

Att jobba som konsult hos oss på Projektiva är utvecklande och det blir aldrig tråkigt. Vi som jobbar här är själva konsulter och bygger företaget efter egna erfarenheter och värderingar.