Vi söker projektledare

Projektiva söker just nu projektledare för uppdrag i Mälardalen. Främst IT-projektledare och projektledare inom automation, digitalisering och robotteknik.

Projektiva är ett litet IT-konsultföretag med ambitioner. Vårt motto är att ha både nöjda kunder och nöjda konsulter, och vi lägger stor vikt på konsulten och relationen. Vi bidrar till våra kunders framgång och våra konsulter trivs och utvecklas genom nya utmaningar. För oss är det viktigt att resultatet blir bra, men det är också viktigt att man trivs på jobbet. Vi är övertygade om att det är kombinationen av kompetens, erfarenhet, motivation och arbetsglädje som skapar kundnytta och bra resultat!

Som konsult på Projektiva får du jobba med uppdrag i många olika branscher. Vi erbjuder kvalitativa konsulttjänster med stort personligt engagemang och kunskap. Vårt uppdrag är att möta och överträffa våra kunders förväntningar. För oss på Projektiva är du som konsult vår mest värdefulla resurs. Vi tror på att skapa riktigt goda förutsättningar för dig, så att du kan göra ett riktigt bra jobb. Vi tror att du vill ha möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig.

Du har en bakgrund inom systemutveckling och/eller infrastruktur, och har relevant akademisk examen inom området och minst 10 års arbetserfarenhet som IT projektledare. Meriterande är om du är civilingenjör eller motsvarande.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av:

 • Projektplanering inklusive men inte begränsat till resursplanering, riskanalys och kommunikationsplanering.
 • Projektledning för att genomföra planerat projekt, leverans av beslutade leveransobjekt.
 • Uppföljning och återrapportering av projektets status, inklusive rapportering av samtliga leveransobjekts status.
 • Ändringshantering vad gäller projektets planer inklusive leveransobjekt.
 • Ledning av och praktiskt deltagande i arbets- och samordningsmöten vid framtagande av projektets alla leverabler.
 • Kommunikationsaktiviteter med nyckelintressenter.

Vi söker dig som har:

 • Arbetserfarenhet av IT- projektledning, helst minst tio års erfarenhet.
 • Arbetserfarenhet av projektledning inom IT-infrastrukturområdet, helst tre års erfarenhet.
 • Arbetserfarenhet inom IT-infrastrukturområdet avseende LAN/WAN, klienter, server- och lagringsplattformar, systems management, gateways och säkerhetsfunktioner.
 • Teknisk arbetserfarenhet inom IT-säkerhetsområdet som omfattas av lagstiftad eller på annat sätt formaliserade krav på säkerhet, såsom försvar, polisväsende, bank/finans och vård eller motsvarande.
 • Arbetserfarenhet av genomförande av förstudier där behovs-, verksamhets- och kravanalyser ingår.
 • Erfarenhet av förändringsledning.

Som person är du öppen, nyfiken och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer samt har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du engagerar dig gärna och har en fallenhet för att driva på och motivera andra. Givetvis är du van vid att ställa upp och hålla deadlines.

Du har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och verbalt på svenska och engelska.

Du är svensk medborgare eftersom uppdragen kräver det.

Välkommen till ditt nya jobb!

Att jobba hos oss på Projektiva är utvecklande och det blir aldrig tråkigt. Vi som jobbar här är själva konsulter och bygger företaget efter egna erfarenheter och värderingar.