Lediga tjänster

Trivs du med utmanande och varierande arbetsuppgifter? Drivs du av att sätta dig in i ny teknik, nya plattformar och verktyg?

Projektiva är ett litet IT-konsultföretag med ambitioner. Vårt motto är att ha både nöjda kunder och nöjda konsulter, och vi lägger stor vikt på konsulten och relationen. Vi bidrar till våra kunders framgång och våra konsulter trivs och utvecklas genom nya utmaningar.

För oss är det viktigt att resultatet blir bra, men det är också viktigt att man trivs på jobbet. Vi är övertygade om att det är kombinationen av kompetens, erfarenhet, motivation och arbetsglädje som skapar kundnytta och bra resultat!

Som konsult på Projektiva får du jobba med uppdrag i många olika branscher. Vi erbjuder kvalitativa konsulttjänster med stort personligt engagemang och kunskap. Vårt uppdrag är att möta och överträffa våra kunders förväntningar.

För oss på Projektiva är du som konsult vår mest värdefulla resurs. Vi tror på att skapa riktigt goda förutsättningar för dig, så att du kan göra ett riktigt bra jobb. Vi tror att du vill ha möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig.

Välkommen till ditt nya jobb!

Kontakt och ansökan:

info@projektiva.se

www.projektiva.se

Välkommen med din ansökan!

Att jobba som konsult hos oss på Projektiva är utvecklande och det blir aldrig tråkigt. Vi som jobbar här är själva konsulter och bygger företaget efter egna erfarenheter och värderingar.